Kan ik een pakket ook naar een afhaalpunt van DHL versturen?

Ja, je kan een zending laten afleveren op één van de 2.800 DHL ServicePoints/Servicepunt/Parcelshops(afhaalpunt) in Nederland. De ontvanger loopt dan geen risico om de bezorger mis te lopen. Zodra het pakket klaarligt, ontvangt je klant een bericht.

Je ontvangt € 0,50 korting per pakket bij aflevering DHL Parcelshop (consument haalt het pakket op).

Let op! Houd rekening bij de optie Afleveren bij Parcelshop met het volgende: Parcelshops kunnen pakketten tot 80x50x35 cm en/of 20 kg verwerken. Is het pakket groter en/of zwaarder kies dan niet voor afleveren bij Parcelshop.

Hoe maak ik een zending aan naar een DHL ServicePoint?

1. Ga naar nieuwe zending
  2. Kies bij vervoerder DHL, kies de dienst van DHL en vervolgens bij verzendmethode Afleveren bij Parcelshop
  3. Er zal een button worden toegevoegd, klik op Selecteer afhaalpunt waar je het gewenste afhaalpunt kan selecteren
  4. Print het verzendlabel uit, plak de verzendlabel op de doos en verstuur de zending!

Het is niet de bedoeling dat je bij ontvangergegevens zelf een adres invult van een DHL Parcelshop. Selecteer een afhaalpunt via de kaart bij verzendmethode.