Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Vanwege veiligheidsoverwegingen verstrekken we geen wachtwoorden.

Je kan zelf een nieuw wachtwoord aanvragen.

1. Ga naar de inlogpagina van het verzendsysteem en klik op de button wachtwoord vergeten?
  2. Vul je e-mailadres in en klik op versturen
  3. Je ontvangt een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord in te stellen
  4. Open de link en stel een nieuw wachtwoord in.

Niet kwijt maar wil je je wachtwoord wijzigen? Klik dan in het menu rechtsboven op Mijn account. Scroll naar beneden naar het blok Wachtwoord en klik op Wijzigen. Vul je huidige en een nieuw wachtwoord in en klik op Opslaan.

wachtwoord-wijzigen-verzendsysteem-mijnaccount