Kan ik oude zendingen terugzoeken?

Ja, je kan oude zendingen terugzoeken via het datumbereik aan te passen in het zendingenoverzicht.

1. Ga via het menu naar zendingen
  2. Je ziet rechtsboven filter zendingen, een handige tool waarmee je je zendingen kan filteren op status, vervoerder of datum. Dit is ook mogelijk via de zoekbalk voor zendingsnummer (id), referentie, postcode of klantnaam. Als je via meer op kolommen aanpassen klikt, zie je een volledig overzicht waarmee je kan filteren of sorteren.

⚠️ Let op! In het verzendsysteem zijn zendingen tot en met 3 maanden terug te zien i.v.m. de AVG wet.