Hoe importeer ik een csv-bestand?

Neem contact op indien je voor het eerst een .CSV bestand probeert in te lezen, stuur een e-mail naar info@shops-united.nl of bel 085 273 2781.

Download hier* een CSV template waarin de aanbevolen velden staan. Alle velden zijn nodig, behalve:

•  afzender adresgegevens (de velden Afzendernaam, Afzenderstraat, Afzendnummer, Afzenderpostcode, Afzenderplaats, Afzenderland)
  •  TypeID

Als deze niet zijn ingevuld worden deze op basis van je standaard instellingen op je account ingevuld.

Stappen CSV import

1. ga via het menu naar zendingen

2. klik op de button CSV import rechtsboven

3. klik hier op en upload je bestand. Het duurt een aantal tellen voordat alle gegevens zijn overgenomen.

*Gebruik je de internetbrowser Safari? Klik dan met je rechtermuisknop op Download hier en kies voor Download gekoppeld bestand.

scherm rechtermuisknop