1. Kennisbank
  2. Verpakkingen webshop

Eerste keer inloggen

Bestaande klant bij Shops United?

1. Ga je voor het eerst inloggen in de verpakkingen webshop? Ga dan naar https://verpakkingen.shops-united.nl/account/recover of klik op de link Ik ga voor het eerst inloggen of ben mijn wachtwoord vergeten. bij account.
    voor-het-eerst-inloggen

2. Vul hetzelfde e-mailadres als je account van Shops United en klik op E-mail versturen.

eerste-keer-inlog-wachtwoord

3. Je ontvangt nu een e-mail met als onderwerp Wachtwoord vergeten. Klik op de link in de e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen en klik op Wijzigen.
  4. Nu kan je inloggen op deze pagina https://verpakkingen.shops-united.nl/account/login aan de linkerkant.

inloggen
  5. Voordat je begint aan een bestelling is het belangrijk dat je de volgende gegevens controleert en aanpast waar nodig:
    1. Ga naar Persoonlijk profiel voor je Voornaam en Achternaam. Grote kans dat er nu Klant Shops United staat, wijzig dit in je eigen naam.

persoon-profiel

2. Ga naar Adressen en controleer of het ingevoerde adres juist is zodat de bestelling op het juiste adres geleverd gaat worden.
  6. Yes! Je account is gereed om je eerste bestelling te plaatsen 😀

Ben je na 21-07-2021 klant geworden bij Shops United via login.shops-united.nl? Dan moet je zelf een account aanmaken.

1. Ga naar https://verpakkingen.shops-united.nl/account/login en vul het formulier in onder Ik ben een nieuwe klant
      Schermafbeelding 2021-07-29 om 14.53.11
    2. Vul alle velden in, ook je Shops United klantnummer (accountnummer) en klik op Verder.  Je accountnummer (klantnummer) van Shops United kan je in het verzendsysteem vinden via het menu rechtsboven.
    3. Bedankt voor je aanvraag! Onze medewerkers gaan nu binnen een werkdag je aanvraag controleren.
    4. Je ontvangt nu een e-mail ter bevestiging van je registratie. Je kan direct inloggen om rond te kijken in de webshop maar nog niet bestellen. Er staat nu een melding in de webshop 'Je accountaanvraag wordt in behandeling genomen. Je wordt zo spoedig mogelijk geïnformeerd.'
      aanvraag-in-behandeling
    5. Als je account is goedgekeurd door een van onze medewerkers krijg je een e-mail ter bevestiging en kan je gaan bestellen! 😀