Ik ga binnenkort op vakantie. Kan ik de haalservice tijdelijk stopzetten?

Even geen haalservice nodig? Geen probleem, je kunt zelf je structurele haalservice pauzeren in ons verzendsysteem. Het inschakelen van de vakantiemodus doe je zo:

Stap 1

Log in met je account (https://login.shops-united.nl/) en ga via het menu naar de pagina Haalservice.

Stap 2

Aan de rechterkant zie je het blok 'Structurele haalservice' staan. Klik hier op de link Regel direct je structurele haalservice.

Stap 3

Nu zie je aan de rechterkant het kopje staan 'Op vakantie?'. Klik hier op de regel Zet tijdelijk je haalservice stop.

Stap 4

Vul in het verschenen veld een begin- en einddatum van de tijdelijke pauze in. Druk vervolgens op Akkoord om de wijziging op te slaan.

En klaar 🥳. We wensen je een hele fijne vakantie!