Hoe stuur ik een pakket naar een PostNL afhaalpunt?

Om een zending naar een afhaalpunt van PostNL te sturen, kies je voor de verzendoptie PakjeGemak. Deze dienst is minimaal met handtekening voor ontvangst, je ontvangt dan €0,10 korting op de pakketprijs.

Voor het versturen van pakketten naar een servicepunt, volg je de onderstaande stappen:

1. ga naar nieuwe zending

2. bij de ontvanger gegevens vul je het adres van je klant in

3. kies bij vervoerder PostNL

4. selecteer bij verzendmethode PakjeGemak + handtekening voor ontvangst

5. klik op selecteer afhaalpunt

6. er opent een nieuwe scherm met een kaart, op basis van je gegevens worden de dichtstbijzijnde servicepunten aangegeven

7. klik op het icoontje van de pakketpunt en klik op selecteer