Hoe kan ik een incidentele haalservice annuleren?

Wanneer je een incidentele haalservice wilt annuleren kan je dit via het verzendsysteem doorgeven via de volgende stappen:

1. Kies in het verzendsysteem in de menubalk aan de linkerkant voor Haalservice.

2. Bovenaan zie je een balk met de eerstvolgende ingeplande haalservice staan met Annuleren, klik op annuleren.

ophaalmoment-balk-verzendsysteem

3. Er verschijnt een pop-up scherm waar je de annulering moet bevestigen via Akkoord.

bevestig-annulering-haalservice-verzendsysteem

4. De annulering zullen wij doorzetten naar de vervoerder.