Wix handleiding

logo-wix

⚠️ Let op: deze koppeling met Wix is nog niet beschikbaar. Stuur ons een mail als je een update wilt ontvangen.

Dit is de installatiehandleiding voor onze koppeling met Wix. Bij vragen kan je altijd bellen of support aanvragen via een e-mail naar ict@shops-united.nl. Kijk voor de meest recente informatie met betrekking tot de Wix koppeling in het verzendsysteem via het menu Instellingen > Koppelingen > Wix. Wij horen graag wat je bevindingen zijn met betrekking tot deze koppeling. Met je feedback maken wij de koppeling steeds een stap beter.

Installeren van app

⚠️ Wij raden je aan om eerst een account aan te maken bij Shops United en daarna de koppeling te installeren.

Stap 1
Login op de backend van je webshop en ga vervolgens naar de Wix AppMarket via Apps > App Market. Hier zoek je naar onze app genaamd "Parcel Pro" en klik je vervolgens op de knop Add to site.
installatie-wix

Stap 2
Je wordt doorgeleid naar ons verzendsysteem waar je gevraagd wordt in te loggen met je logingegevens. Zodra je bent ingelogd, zie je onderstaand scherm. Klik in dit venster op Akkoord en toevoegen.
installatie-wix2

Stap 3
Je wordt dan weer teruggeleid naar de koppeling pagina in ons verzendsysteem. Hier zie je dan de Wix koppeling tussen staan, dit betekent dat de koppeling succesvol is gemaakt. De koppeling is nu klaar: jouw Wix orders worden nu automatisch gesynchroniseerd naar je Shops United-account!

P.S.: De orders zullen op dit moment aangemaakt worden op basis van de standaard ingestelde verzendmethode in je account.

installatie-wix3

Zie je na alle stappen de nieuwe Wix koppeling er niet bij staan? Neem dan contact op met ict@shops-united.nl, we helpen je graag!