Hoe kan ik gebruikmaken van scan en print?

Neem contact met op met onze IT afdeling via info@shops-united.nl of 085-2732781 (optie 1) om de scan & print module te laten activeren in je account.

Vervolgens is de scan & print functie beschikbaar door de volgende stappen in het verzendsysteem uit te voeren:

1. Klik links in het menu op de button nieuwe zending.
  2. Klik bovenaan in het blok ontvanger op de button adresboek.
  3. Selecteer 1 van de adressen en klik bovenaan op de button Scansheet
    Je krijgt nu verschillende scan & print methodes te zien.