Hoe kan ik gebruikmaken van Scan & Print?

De Scan & Print module kan je zelf aanzetten. Log in jouw account en ga links in het menu naar Instellingen > Algemeen. Op deze pagina kan je de scan en print functie inschakelen door op de schuifbalk te klikken en daarna te klikken op Opslaan. Het vinkje geeft aan dat de module is geactiveerd (zie voorbeeld hieronder).

scan & print module SU

Vervolgens is de Scan & Print functie beschikbaar door de volgende stappen in het verzendsysteem uit te voeren:

1. Klik links in het menu op de button nieuwe zending.
  2. Klik bovenaan in het blok ontvanger op de button adresboek.
  3. Selecteer 1 van de adressen en klik bovenaan op de button Scansheet
    Je krijgt nu verschillende scan & print methodes te zien.