Wallet handleiding

Deze handleiding is bedoeld om je stapsgewijs door het proces te leiden van het effectief beheren en gebruiken van je Shops United wallet. We laten je stap voor stap zien hoe je het beste uit je wallet haalt. Van het toevoegen van geld tot het doen van betalingen, het checken van je transactiegeschiedenis en het aanmaken van verzendingen, we behandelen het allemaal op deze pagina.

Wil je graag vooraf betalen en gebruikmaken van de wallet? Neem dan contact op met onze administratie via administratie@shops-united.nl of telefonisch via 085-2732781 optie 4.

Het toevoegen van credit aan je wallet

Stap 1

Ga naar login.shops-united.nl en log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Afbeelding met schermopname, tekst, Menselijk gezicht

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stap 2

Eenmaal ingelogd, klik dan in het dashboard van je account op het wallet icoontje rechtsboven.

Afbeelding met schermopname, tekst, diagram, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stap 3

Vervolgens kom je op de pagina met jouw wallet overzicht. Hier vind je ook informatie over je transactiegeschiedenis. Klik vervolgens op de groene button Credit toevoegen om het proces te starten.

Afbeelding met tekst, software, nummer, Webpagina

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stap 4

Kies het bedrag dat je aan je wallet wilt toevoegen. Dit kan een vooraf bepaald bedrag zijn of een aangepast bedrag dat je handmatig invoert. Klik daarna op de groene button Betalen

Afbeelding met tekst, software, Webpagina, Multimediasoftware

Automatisch gegenereerde beschrijving

Stap 5

Kies iDEAL als betaaloptie en selecteer vervolgens je gewenste bank uit de lijst. Betalen per QR is ook mogelijk.

Stap 6

Volg de betaalinstructies op het scherm om de betaling te voltooien en het geselecteerde bedrag toe te voegen aan je wallet. Zorg ervoor dat je alle vereiste informatie correct invoert.

Stap 7

Nadat de transactie is voltooid, controleer dan je wallet-saldo om te bevestigen dat het toegevoegde bedrag correct is bijgeschreven. Dit vind je terug onder je wallet overzicht.

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, lijn

Automatisch gegenereerde beschrijving

Gefeliciteerd! 🥳  Je hebt succesvol credit toegevoegd aan jouw Shops United wallet. Je kunt nu dit tegoed gebruiken voor toekomstige transacties en verzendkosten binnen het Shops United platform o.b.v. de vervoerders PostNL, Brenger en DHL.

Zendingen aanmaken op tegoed van je wallet

Met de wallet kun je eenvoudig zendingen aanmaken door gebruik te maken van je beschikbare tegoed. Door simpelweg een zending aan te maken zoals altijd, wordt het bedrag automatisch afgetrokken van je saldo mits de zending het sorteerproces bereikt.

Dit biedt een naadloze manier om verzendkosten te dekken zonder dat je voor verrassingen komt te staan. Het proces is snel, handig en zorgt voor een efficiënt beheer van je verzendactiviteiten.