Hoe kan ik zien welke zendingen er zijn gefactureerd?

Op de tweewekelijkse factuur die je per e-mail ontvangen hebt staat linksonder een weeknummer en een factuurnummer. Bijvoorbeeld PostNL 006-2019 met daarachter een ID nummer.

1. Ga in het verzendsysteem via het menu naar de pagina financieel > facturen (Facturen specificatie).
  2. Zoek het ID nummer op, selecteer de regel van de factuur en klik op het oogje toon zendingen.

Hier zie je een overzicht van alle zendingen die bij de factuur behoren. Je kan dit overzicht ook exporteren voor Excel door te klikken op Excel export.