Rollen en permissies in het verzendsysteem

Ontdek rollen en permissie. Een gestructureerd overzicht van rollen met bijbehorende permissies, waardoor je de controle hebt om bestaande rollen aan te passen, nieuwe te creëren en specifieke permissies toe te wijzen.

Rollen en permissies is een functie in het verzendsysteem dat een belangrijk onderdeel is van onze systeembeveiliging. Het biedt een overzicht van beschikbare rollen met hun bijbehorende permissies.

Met deze functie kun je het volgende doen:

• Bestaande rollen aanpassen.
  • Nieuwe rollen creëren.
  • Permissies toewijzen aan specifieke rollen.
  • Eenvoudig navigeren naar permissies.

Nieuwe gebruiker uitnodigingen

1. Ga naar ‘mijn account
  2. Onderaan de pagina zie je de kop ‘gebruikers activiteiten
  3. Ga naar ‘gebruikers beheren’.
  4. Druk op de knop ‘gebruiker uitnodigingen
  5. Vul de gegevens in, druk ‘opslaan
  6. Mail wordt verstuurd naar ingevulde e-mailadres waar de uitnodiging geaccepteerd kan worden en een wachtwoord ingevuld kan worden.
  7. Veel verzendplezier!

Rollen_permissie_1

Nieuwe rol aanmaken

1. Ga naar ‘mijn account
  2. Onderaan de pagina zie je de kop ‘rollen en permissies
  3. Druk op ‘rollen beheren
  4. Druk op ‘rol aanmaken’ rechtsboven.
  5. Een menu opent met daarop:
    -   De permissies die je kan toekennen. De keuzes worden over de komende periode uitgebreid
    -   De gebruikers die je kan toekennen. Een gebruiker kan meerdere rollen hebben.

Onder ‘rollen beheren’ kan je ook bestaande gebruikers aanpassen (potlood).

Rollen__permissie_2

Mochten er vragen zijn over deze functionaliteit, neem dan contact op. We staan klaar om te helpen!